Notícies


233 notícies | Pàgina 46 de 47

Cicle de Projeccions de muntanya - Tardor/hivern

19 de Febrer del 2013

Cicle de Projeccions

Cicle de Projeccions de muntanya - Tardor/hivern

Aquest proper dijous 21 de febrer tindrà lloc la projecció d'Alpinisme de l'expedició que va fer el CEB a la Cordillera Blanca l'any 1980. Es projectaran les pel·lícules de l'expedició i comptarem amb alguns dels protagonistes d'aquella aventura. A les 21:00 al carrer de la Costa 13 de Badalona.


Cicle Apropa't al senderisme

6 de Febrer del 2013

Cicle Excursionisme CEB

Cicle Apropa't al senderisme

Emmarcada en el cicle "Apropa't al senderisme", el Centre Excursionista de Badalona ha organitzat per aquest cap de setmana una sortida amb raquetes per la Cerdanya. Serà una sortida d'iniciació que no requereix experiència prèvia, ja que no presentarà cap mena de dificultat. El punt de trobada serà aquest dissabte 9 de febrer, ales 06,45h al museu de Badalona. L'excursió recorrerà llacs i algun cim encara per determinar, ja que dependrà de les condicions meteorològiques. Per fer aquesta excursió és molt important anar ben equipats ja que a l' hivern les variacions de temps poden ser inesperades:

 • Roba hivern (gruixuda) impermeable/gore-tex o similars (jaqueta i pantalons) i una jaqueta polar o paravents.
 • Calçat de muntanya, millor bota mitja/alta (en cap bas sabatilles esportives) i mitjons de muntanya gruixuts.
 • Para neus (recomanable).
 • Guants d'hivern també impermeables i si es disposa de seda per portara sota, també és recomanable.
 • Gorro polar o de llana.
 • Jaqueta de plomes, és útil quan es fan parades.
 • És molt aconsellable portar roba tèrmica.
 • Crema Solar i pinta-llavis.
 • Ulleres de sol i, recomanable, antiboira.
 • Pals telescòpics amb volandera neu ( també es poden fer servir de trekking o d'esquí de pista).
 • Motxilla amb tires per poder agafar les raquetes.
 • Menjar i aigua.

Les persones que no disposin de raquetes les poden llogar, però s'han de reservar amb temps. És per això que els interessats en participar d'aquesta activitat s'han de posar en contacte el més aviat possible amb en David Roig. Les places són limitades.


Monogràfic d'escalada en gel

3 de Febrer del 2013

Centre Excursionista

Monogràfic d'escalada en gel

El Centre Excursionista de Badalona organitza un monogràfic d'escalada en glaç per aquest mes de febrer amb el suport de la FEEC. El curs, distribuït en dues sessions teòriques i dues jornades pràctiques, està destinat a persones que ja hagin fet un curs d'alpinisme de nivell 1 o que tinguin un nivell d'experiència equivalent. L'objectiu d'aquest monogràfic és dotar l´alumne d'uns coneixements i tècniques que li permetin realitzar amb seguretat escalades senzilles de cascades de glaç, així com de ressalts de gel que podem trobar en l´ascensió de corredors. La presentació del curs tindrà lloc el 26 de febrer a les 20.15h a la seu del Centre Excursionista de Badalona (Carrer de la Costa, 13). Les inscripcions al curs es poden fer fins al 25 de febrer de 2013 a la secretaria del Centre Excursionista de Badalona secretaria@cebadalona.org


Projeccions de muntanya - Cicle de tardor

26 de Gener del 2013

Cicle de Projeccions

Projeccions de muntanya - Cicle de tardor

El Centre Excursionista de Badalona ha organitzat una nova projecció pel proper dijous 31 de gener: "Via de la Plata". Manel Alfambra serà l'encarregat de presentar-nos aquest viatge creuant la Península Ibèrica, de sud a nord fins a Santiago de Compostela i en la més estricta soledat. En total, el muntanyer ha fet sis viatges per poder completar l'itinerari íntegre de la Via de la Plata entre l'any 2006 i el 2012. La projecció serà el dijous 31 de gener a les 21:00h al local del CEB, al carrer de la Costa nº 13.


Sortida d'iniciació a l'esquí de muntanya

13 de Gener del 2013

Cicle d'Esquí de Muntanya

Sortida d'iniciació a l'esquí de muntanya

El proper cap de setmana 19 i 20 de gener farem una sortida d’esquí de muntanya pensada pels que us voleu iniciar. Tècnicament senzilla i poc exigent fisicament. Es tracta d’una ruta des de l’estació d’esquí de Formiguera, al Capcir, des d’on, pujant per la Serra d’en Mauri, ens endinsariem al domini de Camporells, un espai no massa conegut però d’una bellesa inigualable. Des d’allà pujariem als Pics Perics, per baixar a sopar i a dormir al refugi de Camporells. L’endemà pujariem als cims Morters i/o Terrers i fariem a continuació, un magnífic descens cap a la vall de Galba i, al final, tornariem a remuntar fins l’estació d’esquí. El refugi de Camporells és petit i no hi ha gaires places. Si hi esteu interessats confirmeu-ho sis plau abans de dilluns a la tarda a comunicacio@cebadalona.org

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.