Fes-te soci


El Centre Excursionista de Badalona és una entitat que té com a principal activitat l'excursionisme entès com una manera de conèixer i gaudir de la natura en tots els seus aspectes.

La nostra entitat prové de l'Agrupació Excursionista de Badalona, fundada el més de juny de l'any 1925 i tancada després de la guerra civil. Es refundà l'any 1951 amb el nom actual CENTRE EXCURSIONISTA DE BADALONA.

Les principals activitats que hi fem són excursionisme, senderisme, escalada, alpinisme, esquí de muntanya, BTT i cultura.

L'any 2000, l'entitat commemorà el seu 75è Aniversari, i com a cloenda realitzà l'edició d'un llibre que desvetlla la trajectòria dels anys de l'Agrupació. El Centre ha estat guardonat en aquesta celebració, per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i pel consistori de l'Ajuntament de Badalona.

La quota de soci és de 39 euros/any i dóna dret treure's a la tarja federativa de la FEEC amb la possibilitat de tenir reciprocitat amb la FEDME i tots els aventatges a nivell d'assegurança, descomptes a refugis, botigues, etcètera; possibilitat de fer cursos tutelats per monitors de la FEEC; accés a la informació bibliogràfica i cartogràfica del CEB; gaudir del local que tenim amb zona WI-FI i ordinador per a consultes; sala de projeccions de lliure utilització i servei de secretaria per a gestionar qualsevol tipus de sortida de muntanya. La llicència federativa només se la poden treure les persones que son sòcies d'una entitat federada, i té uns quadres de prestacions i preus que estableix la FEEC.

El Centre té quotes especials per a famílies.

Camps obligatoris

Omple el formulari per fer-te soci.


DADES DEL TITULAR

Nom
Cognoms
Data naixement
NIF
Direcció
Població
Provincia
Codi postal
Email
Nº Tel.
QUOTA ANUAL

Individual. 40 €/any.

Familiar. 55 €/any.

DADES BENEFICIARI/S

Nom Cognoms DNI
DADES BANCARIES

Titular
IBAN
- - - -

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.