Piulada
Escalada

Via Tim a la Paret de l'Aeri de Montserrat


Dissabte 29 de Setembre del 2007

Via força exigent, com correspon a qualsevol Tim, amb trams selvàtics , però amb bona roca i actualment amb algun parabolt, sobretot a les reunions(totes en tenen), els quals però donen força sensació de seguretat, això sí, la via es troba en gran part amb equipament antic: burins, claus i ponts de roca.
Per entrar a la paret vem escollir la Picazo en la que vem enllaçar els quatre llargs en dos, amb el primer llarg una mica exigent però molt guapo i assegurable a 'cañon' a base de friends i tascons.
L'escalada en total té 300 metres (200m la Tim i 100 m la Picazo)i de grau obligat V+/6a (equipant), de material vàrem utilitzar un joc de friends del 0.75 al 4(camalot), tascons, aliens (micros), bagues llargues i un parell de plaquetes recuperables.
El primer llarg de la Tim és el més selvàtic i exigent , a més està tot en equipament original(burins, claus i arbres, jeje), tot i que el tercer em va semblar també força exigent i també l'equipament antic i potser el més guapo(atlètic).
L'Ae del 5è llarg o 6b+ em va sortir en lliure ja que sóc molt llarg i vaig aprofitar el diedre(trencadot) fins dalt de tot per poder pillar un canto bò i incorporar-me a la placa vertical de la dreta, tres tibadetes i ja està, jeje.(crec que em vaig saltar el pitjor pas, jeje)
Tim alliverada(ja ho estava eh!!), VERNEDA KLIIIIIIIIIIIMB!!!!
Vem estar 6'30 h en la paret en cordada de dos.
Via molt recomanable als amants de l'escalada d'aventura montserratina.
Per més info:
jordirenom@mesvilaweb.cat


Ressenya / L'Oriol el Cresta Groga en el 2on i 3er llargs de la TIM

Ressenya / L'Oriol el Cresta Groga en el 2on i 3er llargs de la TIM

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.