Piulada
Excursionisme CEB

AGUDES I TURÓ DE L'HOME AMB PLUJA.


Alejandro, Xavi i Teixi. | Divendres 1 de Desembre del 2023

S’havia anunciat pluja fina tot el dia al Montseny i es va complir. Les gotes d’aigua a estones paraven però aviat hi tornaven i si no quan el vent movia els faigs també queien gotes. Per la fageda el vent no ens molestava però al arribar a la carena de les Agudes les ràfegues de vent de l’oest o nord-oest eren molt fortes, potser 80 km/h ?.

Vàrem sortir de la font de Passavets i vam prendre a la dreta per fer primer les Agudes i després el Turó de l’home. Camí molt ben marcat, no difícil, únicament que fa pujada i cal bufar.

Després de pujar a les Agudes vàrem decidir baixar pel mateix camí a recer del vent. A poc de baixar ens vàrem creuar amb una caminador en calça curta que pujava i va dir que venia del Turó...  Al arribar al trencant vam enfilar al Turó.  A dalt, novament el vent impetuós, amb ràfegues que gaire bé ens tombaven, va ser un risc considerable. Al entrar al camí de l’Avetar ja novament estàvem a recer i la baixada no va tenir problemes, únicament la mullena de la plujeta continuada.

El bosc meravellós amb fulles marró, terra de catifa de fullaraca i boires misterioses...  Paisatge...zero!. De tota manera, molt contents!.

Distància: 9,26 km, Pujant 681 m. Vel. Mitjana 2,8 km/h. TT: 4:10 hores. Aturats: 56 min.


+ 5 mesos
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.