Piulada
BTT

Volta al Castell de Granera


Dijous 2 de Maig del 2019

Dissabte 27 d'Abril
En la 6na sortida del cicle de Btt ens hem aplegat fins a 20 persones per gaudir de la cíclada al Castell de Granera, una ruta que ha rodat majoritàriament per pistes en bon estat tot gaudint de bones vistes del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Des de Castellar del Vallès hem rodat cap a la petita Vall d'Horta sota les parets de La Mola i el Montcau fins arribar-nos al poble de Granera presidit pel seu castell medieval on hem fet parada i fonda.
Hem continuat el recorregut cap als Cingles de Gallifa un altre molt bon mirador de la comarca del Vallès Oriental i punt mes alt de la ruta amb 945mts.
En total ens ha sortit una ruta de 58km i 1400mts de desnivell acumulat
Martí, Jordi, Eduard, Nuria, Laura, Perico, Raquel, David, Jordi, Bernat, Josep Mª, Pere, Antonio, Cesar, Marta, Quim, Jaume, Miquel, Fede


+ 4 anys
Camí cap a Can Cadafalch

Camí cap a Can Cadafalch

Sota el Castell de la Pera

Sota el Castell de la Pera

cap a Granera

cap a Granera

Parada i fonda

Parada i fonda

bones companyies

bones companyies

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.