Piulada
Esquí de muntanya

5a sortida d'esquí de muntanya: Tavascan


Dissabte 16 de Març del 2019

Nois, això no xufla. No hi ha manera de poder penjat la ressenya. Fa més de trenta minuts que ho estic provant i no funciona

Tampoc vull penjar res relatiu al blog http://neuipedals.blogspot.com perquè ningú s'ho prengui malament

Tòrrid cap de setmana, més propi de mitjans de maig que no pas del mes de març. Ha calgut fer una bona lectura de la muntanya i de les canviants condicions de neu. En general, endurida a primeres hores del dia i més o menys transformada, a mesura que el sol anava apretant.

Amb base al refugi de la Pleta del Prat, a Tavascan, dissabte assolim el cim del Ventolau. La pujada a la pala final sota un sol de justícia. Excel·lents panoràmiques sobre els cims dels Pallars i la Vall d’Aran i sensacional descens per la Coma del Forn.

Diumenge, després d’un pèssim repòs al refugi, on s’hi celebra una rave fins a mitjanit, pujem el cim del Pic de la Coma del Forn i gaudim d’un sensacional descens per la seva pala S. Dreta, però amb unes condicions de neu per llepar-se els dits.... A l’alçada de l’Estany de Mascarida, tornem a posar pells i pujem el Campirme (llom ventat, però la superfície herbosa ens permet progressar sense treure esquís). Dalt del cim ens dividim en dos grups. Uns aniran fins el pic de la Cima, on gaudiran d’un interessant descens per una de les canals E i la resta seguirem carenant fins a l’entrada de la pala del Montforcado, on podrem realitzar un bonic i ràpid descens fins la mateixa estació d’esquí.

Hem trobat una neu en excel·lents condicions per la pràctica de l’esquí de muntanya. Hem gaudit com col·legials passada la revetlla de Sant Joan.

PS: Si m'envies les fotos, les penjo.
PPS Ja no cal.


+ 5 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.