Piulada
Esquí de muntanya

Pic de Pilàs i Pic Campirme.-


Dissabte 9 de Febrer del 2019

Dissabte 9
Pic de Pilàs (2658 m)
Sortim del poble d’Isil amb els esquís als peus, cosa que poques vegades es pot fer per manca de neu. Seguim una pista desdibuixada per la neu que ens porta fins les bordes de Risé , deixant a la dreta el torrent de Sarredo. Continuem directament pel llom de Puiolo fins el cim. Magnífic mirador. La baixada és de les que creen afició. 1500 m d’un pendent uniforme i mantingut, amb una neu primavera a començaments de febrer.

Diumenge 10.
Pic de Campirme (2690 m) Des de Gavàs.-
Pugem el Campirme per la porta del darrere. L’ascensió clàssica del Campirme és des de Tavascán però nosaltres sortim del poble de Gavàs on arribem en vehicle des d’Esterri d’Àneu. Sortim del poble amb els esquís a l’esquena durant 30’ remuntant marges i camps de cultiu. A partir d’aquí i amb els esquís als peus, seguim l’itinerari perfectament detallat pel mestre Manel Broch a la seva guia d’aquesta zona. (Mont-Roig, Vall de Cardós)
Gran descens.
Els dos dies gaudim d’una absoluta soledat. Solitud i Silenci.
Mireia i Cèsar.


+ 5 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.