Piulada
Alta muntanya

Jean Arlaud


Diumenge 8 de Juliol del 2018

Remuntem de forma constant per la vall del Gías fins arribar a los Ibones de Gías (2 hores aprox.). El camí es segueix amb facilitat pel sender i fites.
Dels ibones, encarem cap al Puerto de O. Poc abans d'arribar al coll, ens decantem cap a les parets del Jean Arlaud. El camí segueix indicat amb fites. Arribem a la carena amb facilitat.

A partir d'aquest punt, la dificultat aumenta. Tindrem passos de II i III. Recomanable portar un parell de cordinos de 30 metres i material per assegurar en alguns passos. Cal sempre serguir les fites.
Fem cim i continuem cap al Gourgs Blancs. Arribarem al collet que separa ambdós cims, sempre seguint les fites. Caldrà fer alguna desgrimpada. Just abans d'arribar al coll hi ha una desgrimpada (4 metres) que pot fer-se aprofitant una cinta ja instal·lada.

En aquest punt, valorem l'horari i decidim retornar cap al refugi.

Remuntem al Jean Arlaud i baixem per on hem pujat anteriorment. A mitja baixada aprofitem un rappel instal·lat. Caldran ambdós cordinos de 30 metres. El segon rapel són poc menys de 30 metres.
El primer rapel ens deixa a una feixa herbosa. La resseguim fins que trobem un segon rappel. Aquest ens porta directament a la carena.

Un cop aquí baixem pel camí de primera hora.

Activitat feta per:
Fede Casanovas
David Campany
Israel Roca


+ 5 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.