Piulada
Senderisme

Ermites (altes) de Montserrat


Dissabte 2 de Juny del 2018

Una passejada llarga sortint des de Sta. Cecilia-Camí Arrel-Trinitats-Ermita San Salvador-Elefant-Ermita Sant Antoni-Oratori i cim de Sant Jeroni - Camí del Camell de Sant Jeroni - Coll del Migdia- Canal de la LLum.
Com sempre, preciós Camí de l'Arrel fins a Trinitats. Ermita de Sant Salvador ja molt degradada. Grimpada xula a l'Elefant. L'Ermita de Sant Antoni, que jo no coneixia encara, és un lloc privilegiat de la muntanya per les vistes damunt el Cavall i les escales a la pedra que pugen al cel. Per tornar-hi!.
Al cim de Sant Jeroni un cadenat amb combinació, per desfer-lo si cal algun dia, ens indica que ja res no és per sempre.
El camí pel Camell de Sant Jeroni fins al Coll del Migdia és molt dur però sovint té balcons per admirar el fantàstic entorn del Torrent de Migdia: Plecs del Llibre, Miranda d'Ecos, les Talaies.
Per oblidar: el descens per la Canal de la Llum trinxat per esllavisades i enfangat per damunt les roques. L'erosió implacable assenyala que d'aquí uns milions d'anys, Montserrat serà un runam de pedres.
Gens recomanable per baixar. Caldria buscar una altra canal.
6 hores, durilles, amb aturades incloses i un munt de metres de desnivell.

Joan Talarn


+ 5 anys
Sant Antoni

Sant Antoni

Sant Antoni

Sant Antoni

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.