Piulada
Esquí de muntanya

ANETO (3404 m) Per Barrancs.-


Diumenge 6 de Maig del 2018

Fi de festa del Cicle de sortides d’Esquí de Muntanya.

La proposta era de nivell: l’Aneto per Barrancs. És una manera elegant de pujar l’Aneto, que ens descobreix la seva porta del darrere. I la ruta ha acomplert les expectatives.
La muntanya està espectacular amb una innivació excepcional.
Sortim del refugi La Renclusa i superem el coll Renclusa, remuntem el pas anomenat de les Lloses i ens plantem a l’estany de Salterillo. Fem una llarga travessa per la glacera i per sota de l’aresta nord de l’Aneto passem al vessant Barrancs. Des d’aquí ja veiem el pas clau, una pala de gran exposició que cal travessar obligatòriament a mig vessant fins arribar a l’aresta de Tempestats que ens portarà al cim de l’Aneto. Aquest darrer tram d’aresta, molt aeri i encornisat, el fem tots amb grampons i piolet.
Per baixar travessem el Pas de Mahoma en sentit descendent assegurant la jugada amb una corda i fem el fantàstic descens de 1400 m per la glacera fins Aigualluts.
Pep Montes, Paco Justícia, Alfred Mitjans, Jordi Bel, Jordi Cabanas, Mireia, Tamara, Ernest, Fede, Eduard i Cèsar.


+ 5 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.