Piulada
Escalada

via caspa i càries (Gronssa sud, els Ports)


Dissabte 27 de Maig del 2017

305 mts. V

Sortin d'Horta de St Joan, agafar un cami a l'esquerra en direcció als Ports, anar cap el parking de La Franqueta, abans d'arribar-hi trencar a la dreta al parking de Mas Lliberòs, aparcar i agafar el cami dels Estrets fins a peu de via.
Escalada per disfrutar, comença amb plaques tombades que mica en mica es tornen mes verticals, el quart i cinque llarg es poden empalmar, a partir d'aqui fer un petit flanqueix a l'esquerra on trobem une altra reunió per encarar els ultims llargs. Creiem que la via ha estat reequipada, feran falta unes 10 a 12 cintes + reunions. El descens aconsellable es que una vegada al cim anar cap a l'esquerra a buscar una savina amb unes bagues i maillon, fer un curt rapel de 30 mts aprox i seguir a l'esquerra fins a trobar el cami terros de baixada fins el cami dels Estrets
cordada: Pani i Rafa


+ 6 anys
La Gronssa cara sud

La Gronssa cara sud

llarg 2

llarg 2

llarg 3

llarg 3

llarg 6

llarg 6

foto cim

foto cim

vista des del cim

vista des del cim

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.