Piulada
BTT

9à Sortida BTT. Serra de Busa


Dilluns 8 de Maig del 2017

Dissabte 6 ens trobem a Sant Llorenç de Morunys per fer la volta a la Serra de Busa en Btt. Les boires de primera hora van desapareixent i el cel blau va prenent força. Anem en direcció a Solsona per la carretera, a 5 km deixem la carretera per prendre la pista que surt a mà esquerra, a trams més plana a trams més pedregosa i costeruda, que ens porta travessant boscos i prats fins al Pla de Busa. Ja a dalt ens enfilem a un parell de miradors des dels quals es pot veure tota Catalunya de Montserrat al Montsec , passant pel Pedraforca. El ritme es prou bó i les ganes de pedalar de tots plegats ens porten a fer un camí d’anar i tornar a la presó de Capolatell d’allà ens dirigim cap El Pujol on farem una aturada per dinar, això si abans haurem de fer el tros més tècnica de la jornada, un senderó de 300 metres on més d’un va anar “quasi” pel terra.
Després de dinar continuem baixant fins el molí d’en Balcells, probablement l’última serradora a deixar de funcionar de la zona ( els anys 80 dels segle XX). Iniciem la darrera pujada fent una parada a l’ermita romànica de Sant Pere de Graudescala per continuar fins el mirador del President i ja iniciar la baixada, no sense alguna que altre rampa pedregosa, que alguns farem a peu, fins la carretera de Berga a Sant Llorenç que prendrem per a fer els últims 10 km.
Fem la volta : Marta, Quim, Angel, Manel G., Manel O., Xavi, Jose, Enri, Pere, Pep i Núria


+ 6 anys
La Llosa del Cavall

La Llosa del Cavall

El moli de Balcells

El moli de Balcells

Pujant a Busa

Pujant a Busa

El Pla de Busa

El Pla de Busa

Sant Pere de Graudescales ( S. XI)

Sant Pere de Graudescales ( S. XI)

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.