Piulada
Alta muntanya

Pic de Basiero i Amitges - Vall Gerber


Dilluns 27 de Juny del 2016

Després d’un divendres intens i una meteo que no pronostica bon temps al Pirineu d’Osca decidim visitar una zona força desconeguda per nosaltres com és la Vall del Gerber. Dissabte a mig matí enfilem cap a al refugi Mataró. Superant un desnivell d’uns 600m i guiats per les banderoles de la ultratrail Vall de neu que tindrà lloc el proper 2 de juliol arriben al refugi on deixem els sacs de dormir i el menjar i ens enfilem cap al Bassiero pel coll de Sant Maurici. A les quatre de tarda tornem a estar al refugi on farem un infusió tot esperant l’hora de sopar.
L’endemà al matí ales 6:15 estem en peus, esmorzem preparem les coses i pugem cap al Pic d’Amitges pel coll del mateix nom. Una pujada franca ens porta en una mica més d’una hora al cim des d’on es veu tota la Vall d’Aran coberta de núvols. Ara ens toca baixar, seran uns 1100metres de baixada que ens deixaran una mica després de les 12 al cotxe per iniciar la tornada a casa i donar-nos marge per anar a votar.
Hem fet l’activitat el Pep i la Núria


+ 7 anys
Pic d'Amitges

Pic d'Amitges

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.