Piulada
Escalada

Cresta Urquiza - Olmo


Dilluns 27 de Juny del 2016

24/06/2016 Dia de Sant Joan
Aprofitem el dia de Sant Joan per recórrer aquesta bonica cresta. Ubicada a Montfalcò, extrem sud del Congost de Mont-Rebei. Arribem a l’alberg de Montfalcó cap a les 22 hores de dia 23 i tot que resulti difícil de creure, en aquest raó de món no vàrem sentir ni un petard.
La cresta, què neix al peu de l’aigua de l’embassament de Canyelles, recorre una línia clara de molt bona roca fins molt a prop de l’ermita de Santa Quitèria. 600 metres de creta ben equipada amb parabolt en els punts clau. La màxima dificultat es troba al primer llarg (6a). Era la segona vegada que la feia i vàrem començar directament pel segon llarg, a partir d’aquest punt la dificultat màxima no passa del cinquè grau. Tot i que vàrem matinar molt (5 hores) la calor del matí ens va fer suar de valent.
Molt recomanable. 6 hores de creta sense comptar aproximació. Vistes magnífiques sobre el congost de Mont-Rebei .
Pep i Núria.


+ 7 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.