Piulada
Excursionisme CEB

Pels laberints de Sant Llorenç del Munt


Dilluns 11 d'Abril del 2016

Poques muntanyes hi ha que tinguin un contrast tan gran entre massificació i solitud com Sant Llorenç del Munt. L’extrema facilitat per arribar a la Mola i al Coll d’Eres fa que un diumenge qualsevol aquests llocs estiguin plens fins la bandera de tot tipus d’”excursionistes”; ara bé només cal allunyar-se 50 m del camí de carena (camí del Pagés) per no trobar-hi ja ningú. La raó cal buscar-la en la topografia absolutament enrevessada del massís i en la carència de qualsevol indicació als corriols, cosa que es molt d’agrair i que estalvia més d’un accident.
Aquest diumenge hem anat a fer equilibris al costat mateix del Montcau, hem grimpat al cim dels Cortins, hem voltat les roques de la Coca i hem descobert la molt amagada Font de la Guineu. La propera vegada hi portarem material per rapelar perquè no sempre hi ha les cordes fixes on diuen les guies.
Martí Muntanyà i Joan Talarn


+ 8 anys
Paret nord del Montcau

Paret nord del Montcau

Paret nord del Montcau

Paret nord del Montcau

Per un forat

Per un forat

Carena dels Emprius

Carena dels Emprius

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.