Piulada
Esquí de muntanya

VENTOLAU I MONT-ROIG


Diumenge 13 de Març del 2016

Situats en una de les zones més verges del Pirineu català, sobre tot a l’hivern, aquests dos pics estan dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu. Fem una ruta circular (més aviat un “8”), pujant dissabte el Ventolau des de la Pleta del Prat, vall de Mascarida i la sostinguda pala SE, baixem pel estanys de Ventolau i Vedos i remuntem fins el refugi bivac de Montroig. Diumenge pugem aquest pic , fem un descens per la cara S, travessem l’Estany Major de la Gallina i anem a buscar les traces del dia anterior remuntant dos colls. Fem la darrera baixada del dia per la Coma del Forn.
“Durant aquests dies gaudim el plaer de mirar enrere i només veure les nostres traces, i mirar endavant i veure un full en blanc on traçar la nostra ruta”. SUBLIM !!!
Mireia, Isra, M. Orbay , Çaits i Cèsar.-


Mont-roig (2847 m)

Mont-roig (2847 m)

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.