Piulada
BTT

Primera sortida calendari BTT. Serra de Marina


Diumenge 29 de Novembre del 2015

Ahir dissabte 28 vam iniciar el cicle de sortides de BTT del CEB. Fou un primer tastes on un grupet de 12 ens va trobar a les 9 del matí per a fer un volt per la serra de Marina (30 km i quasi 100metres de desnivell) per pistes i senders amb unes condicions meteorològiques fantàstiques i una companyia excepcional.
Després de passar per Sant Jeroni ens enfilarem cap a Sant Climent i d’allà al poblat ibèric del Puig Castellar per anar a pujar a la torre de vigia de la Coscollada on es veia un Pirineu ja nevat que esperem sigui l’inici de la temporada d’esquí. Baixem cap a Sant Cebrià de Cabanyes punt des del qual iniciariem la tornada cap al Seminari el camí de can Dimoni i la creu de Montigalà.
I per fer pinya i veient l’hora que era fem unes cerveses i unes braves per a comentar la jugada.
Han assistit:
Eduard, Carme, Martí Manel U, ManelB, Manel B , Manel, Angel, Jordi, Quim, Jaume i Núria


+ 8 anys
A la Coscollada

A la Coscollada

Un altre vista des de la Coscollada

Un altre vista des de la Coscollada

A Sant Climent

A Sant Climent

Un sender darrera el Seminari

Un sender darrera el Seminari

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.