Piulada
Excursionisme CEB

EXCURSIO A ROCA MUR


Divendres 24 d'Abril del 2015

EXCURSIÓ A ROCA MUR
Divendres 24 d'abril de 2015
CLIMENTS. Excursió núm. 74 VALL D'HORTA

La vall d'Horta i la Vall de Mur es troben a la part més septentrional del massís de Sant Llorenç del Munt, a Sant Llorenç Savall. L'itinerari que recòrrer en cercle el castell de Roca Mur és un espai poc transitat i bucòlic que poques vegades el trobarem al massís, i que transita pel seu entorn durant tot el trajecte. Les roques de Roca Mur s'aixequen s'obtadament dalt del turó com una fortalesa inexpugnable, que en el seu temps esdevingué baluard protector del castell, del que ja només en queden els sòcols de les parets.
Des de coll Gavatx el camí puja dret fins al peu de les roques i una corda de dubtosa qualitat permet enfilar-te fins al cim. Els 790m d'alçada ofereixen una visió esplèndida de la Mola de Sant Llorenç. Seguint l'itinerari dos quilòmetres més al nord trobarem la monumental casa de El Marquet de les Roques de construcció modernista, aixecada insòlitament entre muntanyes, a llevant del Montcau. Sens dubte és la construcció més gran de tot el territori de Sant Llorenç. Itinerari fàcil i recomenable per a tothom.
Perticipants: Santi, Teixi, Neus, Alejandro, Marcel, Jaume, M.Rosa, Enric, Jordi i Manel.

Jaume Suñol


+ 8 anys
Castellassa del Dalmau

Castellassa del Dalmau

Pedra d'Aliga

Pedra d'Aliga

A mig cami de Rocamur

A mig cami de Rocamur

flairant farigola

flairant farigola

Pujant r Roca Mur

Pujant r Roca Mur

Fent el cim de Rocamur

Fent el cim de Rocamur

Castellassa del Dalmau i Sant LLorenç

Castellassa del Dalmau i Sant LLorenç

L'impresionant Roca Mur

L'impresionant Roca Mur

Marquet de les Roques

Marquet de les Roques

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.