Piulada
Esquí de muntanya

Pincèla


Diumenge 4 de Gener del 2015

Nivologia força bona a la Vall d'Aran. Es pot fer activitat amb condicions, llevat de les zones més axials, on ha ventat més. Neus de tots colors, segons orientació. Dura, gel, pols, primavera i crosta. La meteorologia és tan bona que es perdona tot.
Sortim de Bagergue i calcem esquís quan la carretera ja comença a enfilar cap a la Borda de la Lana. Resseguim en dreceres la pista de Varradòs i entrem pel Barranc dera Borrassa per coronar amb esquís als peus el coll que està entre el Pincèla i l'Arenho. Remuntem per la carena amb grampons fins el Pincèla. Baixada per cara sud per neu primavera pel barranc dera Corilha fins a cota 2000, abans d'entrar a la "ratonera". Remuntem fins el Bony d'Arenho per enllaçar les pales est, amb neu primavera, i més tard nord, amb una neu pols d'escàndol, fins la borda de la Lana.
Hem fet l'activitat: Montse, Carles, Marc, David, Roger, Çaits i Pito.


Pujant Pincèla

Pujant Pincèla

Pujant Pincèla

Pujant Pincèla

Pito, Çaits, David, Marc, Roger, Montse i Carles

Pito, Çaits, David, Marc, Roger, Montse i Carles

Baixant Pincèla

Baixant Pincèla

Última pujada del dia!

Última pujada del dia!

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.