Piulada
Esquí de muntanya

Esquí de muntanya a la Vall de Boí


Dilluns 22 de Desembre del 2014

Condicions molt precàries per la pràctica de l'esquí de muntanya a la Vall de Boí. Cal buscar les solanes, que és on transforma. Les obagues estan per fotre's mal.
Dissabte sortim de l'estació d'esquí fins al Pas de Llevata per baixar fins el fons de la vall de Manyanet, apurant per alguna torrentera. Amb esquís a l'esquena remuntem uns dos cents metres de desnivell per pujar al Tuc de Moró. Baixem fins el peu del Port de Cabeçades per neu primavera molt bona. Coronem el Port de Cabeçades i baixem cap a la Coma del Port per neu molt endurida. Pugem al Port de Rus i al Castell de Rus, tot fent el descens per la seva cara sud-oest per una neu primavera molt i molt bona. Un cop a la vall de St. Martí, amb els esquís a l'esquena fins a la carretera.
Diumenge pugem al Cap de les Raspes Roies per la seva vessant oest, amb ganivetes i per una base de neu molt endurida. Davallem pels estanyets de Llevata fins a trobar la torrentera que ens portarà al coll del Tuc Muntanyó. Baixada per pistes amb molta placa de gel. A veure si neva que això fa pena!
Hem fet l'activitat: Carles, Manel, Pep, Isra, Çaits i Pito.


+ 9 anys
Pujant Tuc de Moró

Pujant Tuc de Moró

Pujant Tuc de Moró

Pujant Tuc de Moró

Baixant Tuc de Moró

Baixant Tuc de Moró

Port de Cabeçades

Port de Cabeçades

Pujant Raspes Roies

Pujant Raspes Roies

Baixant Raspes Roies

Baixant Raspes Roies

Pujant coll del Tuc del Muntanyó

Pujant coll del Tuc del Muntanyó

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.