Piulada
Esquí de muntanya

Vallter i Núria


Diumenge 14 de Desembre del 2014

Esquí de muntanya al Ripollès. Condicions bastant precàries.
Dissabte sortim de l'aparcament superior de Vallter per fer cap a la Portella de Mantet. La primera part de la baixada, en direcció a la Cabana dels Alemanys, està feta un autèntic vidre. Els més valents amb esquís i la resta amb grampons. Compte! Pugem cap a la Serra Gallinera, per neu ventada que es deixa fer, per baixar fins la Jaça dels Burros. Pugem per una de les canals est que menen del pic de Bacivers, per baixar del cim cap a l'Estany de Bacivers per neu acumulada força bona. Flanquegem en lleuger ascens fins l'Esquena d'Ase per neu molt endurida, per fer l'últim descens del dia per Marmotes.
Diumenge sortim de Nuria fins el Noucreus. Ens hem de descalçar els esquís un parell de cops abans no arribem al Pont de l'Escuder. A partir d'aquest punt, continuitat fins al cim, l'última pala del qual està sumament regelada. Compte! Del cim carenem fins al Coll del Noufonts i retorn a Núria. Com més a l'oest pitjor estan les condicions.
Hem fet l'activitat: Xevi Sadurní, Xevi Guillaumes, Aleix Canals, Jonathan, Eric, Aleix Fàbregues i Pito.


Pujant Serra Gallinera

Pujant Serra Gallinera

Pujant Serra Gallinera

Pujant Serra Gallinera

Jaça dels Burros

Jaça dels Burros

Pito, Xevi, Aleix, Jonathan, Eric, Xevi i Aleix

Pito, Xevi, Aleix, Jonathan, Eric, Xevi i Aleix

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.