Piulada
Excursionisme CEB

Pel nord de la Serra de l'Obac


Dilluns 13 d'Octubre del 2014

Diumenge passat pintava insegur, però tot i que plovisquejava quan vam sortir de Badalona, ens vàrem animar a perdre’ns una mica per les valls més amagades de la Serra de l’Obac, al costat de Sant Llorenç del Munt.
Vam sortir de l’aparcament de l’Alzina del Salari i durant 2 hores llargues i ràpides vam cavalcar per una carena, no sempre evident, fins al Mas de Matarodona. Pel camí vam travessar el grau de Mura amb unes bones restes de camí empedrat, la carena dels Pins Recargolats amb troncs retorçats de formes inversemblants, la Pinassa de les Tres Branques, el Turò de Malpàs, i al final la magnífica masia de Matarodona, deshabitada però en bon estat de conservació.
Hem d’agrair el guiatge de dos veterans muntanyencs de Terrassa que al començament ens van acompanyar per aquells enrevessats corriols.
El premi va ser la solitud absoluta d’aquells paratges comparada amb la massificació boletaire que hi havia als voltants dels aparcaments al llarg de la carretera on teníem el cotxe.
Vam seguir aquest itinerari gràcies al llibre “El Massís de Sant Llorenç del Munt “ de Manel Cajide d’Edicions Azimut.

També es pot seguir parcialment a http://excursionisme.wordpress.com/2007/10/26/turo-del-malpas/ruig

Martí Montanyà i Joan Talarn


+ 9 anys
Carena dels Enrics

Carena dels Enrics

El Paller de Tot l'any enmig de les boires

El Paller de Tot l'any enmig de les boires

Matarodona

Matarodona

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.