Piulada
Alta muntanya

Puigmal amb 5 ANYS


Dilluns 28 de Juliol del 2014

Aquest dissabte en Marçal, la Lorena i en David ens hem adreçat cap a Fontalba per pujar al Puigmal per la carena i baixar per dins el torrent de Fontalba. El dia es presenta esplèndid, algun aligot sobrevolant-nos ens dona la benvinguda i una corrua de gent inacabable fan de l'ascensió un anar i venir d’excursionistes de tots els tipus i colors....
Cap a les 11 del matí encara estem estudiant la fauna, la flora i toooots els animalets però en un cop de geni comencem ara si la pujada, a quarts de dues som tots tres al cim i a les tres ja tornem a ser al cotxe, havent trepitjat una congesta de neu, havent vist Isards des de molt a prop, un cérvol i marmotes.

Tot això potser no mereixeria una piulada si no fos que en MARÇAL és un dels socis mes joves del centre i està fet un artista i tot això ho ha fet xiulant amb 5 ANYS!!!! KILIAN JORNET tremola que els més joves pugen molt forts!!!!


Els tres al cim!!

Els tres al cim!!

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.