Piulada
Esquí de muntanya

Pic de l'Homme Mort. Pic de Besineilles


Dilluns 10 de Febrer del 2014

Bones condicions per fer esquí de muntanya al Capcir i a l'Ariège.
Sortim del poble d'Esposolla amb els esquís posats i ens enlairem per la pista de la vall de Galba fins l'estació de Formigueres. Travessem l'estació i caranegem per la Serra de Mauri per baixar fins a Camporells. Pugem al Pic de l'Homme Mort i baixem esquiant, tot voltant per l'est el Mortiers, per fer l'ascensió al Terrers. Baixem fins el Coll de Terrers per neu endurida i ventada. A partir del Coll de Terrers neu pols excepcional fins la Barraca de la Jaça de la Llosa. Prenem la pista fins a Esposulla.
Sortim del Coll del Pimorent amb esquís en direcció a la Portella de la Coma d'en Garcia. Les condicions a aquesta zona de l'Ariège estan molt bé. Neu pols a les obagues i una mica encrostada en orientacions sud i est. Baixem a Besines per neu pols molt bona i després una mica encrostada. Pugem al Pic de Besineilles i tracem un descens-flanqueig fins el llac de Lanós. Tot i els canvis, la neu és noble i les veus a venir. Pugem a la Portella de Lanós. Descens altre cop per neu pols molt bona pel bac del Cortal Rossó i última pujada fins la Portella de Cortal Rossó i d'en Garcia per fer l'últim descens per una neu pols transformada molt bona fins al Coll del Pimorent.
Quim i Pito.


+ 10 anys
Pic Perich

Pic Perich

Pujant Pic de l'Homme Mort

Pujant Pic de l'Homme Mort

Vall d'Orlu

Vall d'Orlu

Baixant Terrers

Baixant Terrers

Baixant Terrers

Baixant Terrers

Baixant Terrers

Baixant Terrers

Baixant Besines

Baixant Besines

Pujant Pic de Besineilles

Pujant Pic de Besineilles

Pito i Quim al Besineilles

Pito i Quim al Besineilles

Carlit

Carlit

Pujant Portella del Cortal Rossó

Pujant Portella del Cortal Rossó

Baixant Coma d'en Garcia

Baixant Coma d'en Garcia

Baixant Coma d'en Garcia

Baixant Coma d'en Garcia

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.