Piulada
BTT

Travessa Montseny-Guilleries-Gavarres


Diumenge 8 de Desembre del 2013

Aprofitem aquests tres dies de bon temps per realitzar una excepcional travessa amb BTT.
Divendres hem de forçar l'etapa fins a St. Hilari doncs no trobem lloc a Arbúcies. Travessem tot el Montseny des d'Aiguafreda, per la riera de Picamena-Coll Formic-La Castanya-Càmping Les Illes-Coll de St. Marçal-Arbúcies-Coll del Reurell-St. Miquel de Cladells i carretera fins St. Hilari. 78 quilòmetres i 2500 m de desnivell.
Dissabte travessem les Guilleries tot passant per la Mare de Déu del Pedró-Sta. Creu d'Horta-Osor-Coll de Nafré-Mare de Déu del Coll-Pantà de Susqueda i Girona, on fem nit. 72 quilòmetres i 1000 de desnivell.
Diumenge travessem les Gavarres tot pujant a la Mare de Déu dels Àngels-St. Mateu de Montnegre-Sta. Pellaia-Coll de Llumeneres-Can Vilallonga-Caldes de Malavella. 50 quilòmetres i 800 de desnivell.
Ruta excepcional i logísticament molt senzilla, doncs podem utilitzar el tren de rodalies per anar i tornar dels respectius punts d'inici i final de l'itinerari.
Pep Ulldemolins i Pito.


+ 10 anys
Pujant Coll Formic

Pujant Coll Formic

Baixant a Arbúcies

Baixant a Arbúcies

Pito i Pep a la Mare de Déu del Coll

Pito i Pep a la Mare de Déu del Coll

Pedalant sobre el Pantà de Susqueda

Pedalant sobre el Pantà de Susqueda

Via Verda del Carrilet

Via Verda del Carrilet

Catedral de Girona

Catedral de Girona

Arribant a Caldes de Malavella

Arribant a Caldes de Malavella

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.