Piulada
BTT

Pedals de Vi


Dissabte 30 de Novembre del 2013

Volta circular amb BTT per la comarca del Priorat. Molt i molt recomanable, especialment en aquesta època de l'any. El primer dia sortim de Falset en direcció Porrera per una pista totalment ciclable que s'endinsa per un païsatge de vinyes espectacular. Fem cap a Siurana tot creuant el riu amb certes dificultats. De Siurana anem en direcció a Prades on fem nit al càmping, on estem molt ben atesos i per un preu molt ajustat.
L'endemà l'etapa té un plus de bellesa i d'exigència. Travessem la Serra Major del Montsant, des del poble d'Albarca fins a la Morera de Montsant, tot baixant pel grau de la Grallera, molt poc ciclable. De la Morera anem cap a la Vilella Baixa-El Lloar-Bellmunt i Falset.
Una ruta de les millors que es poden fer per Tarragona i amb una companyia excel·lent: Xavi, Fede, Cris, Pep Montes, Núria, Paco, Çaits, Manel Orbay, Manel Garcia, Martí, Pep Ulldemolins, César, Jordi, Eduard, Perico i Pito.


+ 10 anys
Grup a Falset

Grup a Falset

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.