Piulada
Escalada

Via Paul-Gustavo al Ganivet dels Diables a Montserrat


Dissabte 2 de Setembre del 2006

Via de placa a l'estil montserratí amb molt bona roca però amb un assegurament molt antic (any 53).120 metres distribuïts en 4 llargs :
Primer: placa de passos fins (v+) els quals estan cosits a burins però al final del llarg en una fisura de v falta un clau(portar pertant un camalot del 0.75-1 aproximadament, si volem assegurar-nos el pas).
Segon: placa fina al principi de v amb un petit aleje per anar a buscar una laja de la qual sortirem també amb passos finets (v+) pero cosits a burins cap a la reunió.
Tercer: placa sortint de la reunió per anar a buscar sostret (v+), el qual superem amb un petit cop de gas i després segueix una placa molt contínua que es posa molt dreta amb passos atlètics i fins (6b+ de continuïtat), molt guapa i cosida a burins, ara ,portar unes 15 xapes recuperables.
Quart: sortida de la reunió cap a l'esquerra on xaparem el burí i si es vol fer en lliure haurem de pujar a l'esquerra del burí per després anar en diagonal fins l'altre burí(6b), aqui hi ha un petit aleje de seguros que si fem en artificial haurem de sortir en lliure(6a)o fer un pas de merlet.Després també bé una altra panxeta que es supera amb un passos més durets(6b+) o Ae per després posarse ja més rampa fins la última reunió.
El descens nosaltres el vem fer anant buscar el rapel que ens durà a la canal dels Avellaners i pertant haurem de passar per la cresta del Ganivet i un se'n adona de perquè té aquest nom...increïble
De material portar 20 cintes, 15 xapes recuperables , cordinos ,bagues llargues i els estreps i si no hanem en lliure.Molt recomanable.
Per més info: jordirenom@mesvilaweb.cat


Cresta del Ganivet i en Mohawk al 1er i 3er llargs

Cresta del Ganivet i en Mohawk al 1er i 3er llargs

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.