Piulada
Senderisme

Ruta dels 5 cims. St. Llorenç del Munt.


Dimecres 17 d'Abril del 2013

EL diumenge dia 14 La Lorena i En David varem participar a la caminada de resistència que organitzava el centre exc. de Castellar del Vallès.
Es tracta d’una ruta circular que recorre bona part del parc natural de St Llorenç del Munt i L’obac per desprès entrar a les cingleres de Gallifa i finalment recorre els frondosos boscos del Farell per acabar altre volta a Castellar del Vallès.
Tot plegat 13 hores d’activitats sense interrupció, molt interessants que ens varen reportat pujar a la Mola sortint des de dins del poble de Castellar del Vallès, seguir la carena fins al Montcau, des d’aquí i seguint pel coll de les Eres varem baixar a St. Llorenç Savall per aleshores emprendre la pujada a St Sadurní de Gallifa.
Aquest paratge pobrament repoblat desprès dels funestos incendis de la dècada passada va esdevenir una autèntica travessa del desert, molta calor, gens d’obra i sense aigua!!!.
Un cop arribats a St. Sadurní de Gallifa varem baixar al poble per aleshores resseguint la riera de St Sebastià i passant pels peus de l’ermita romànica i del Castell, arribar al vessant nord del pic dels vents (Farell, Caldes de Montbui) i des d’aquí varem baixar fins a tocar de Castellar per aleshores emprendre la darrera remuntada fins el puig de la Creu.
En total varen ser 4.400m de desnivell absolut amb 52 km de recorregut.


+ 10 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.