Piulada
Esquí de muntanya

Travessa Aigüestortes


Dimecres 17 d'Abril del 2013

Quatre dies de ruta amb esquís per la zona d'Aigüestortes. Condicions bones, amb molta innivació i neu primavera ben assentada, tot i que dilluns 15 les altes temperatures fan canviar el panorama.
Divendres sortim del Mallafré cap al Port de St. Maurici-Bassiero-Coll de Bassiero-Refugi Mataró-Coll de l'Estany Glaçat-Refugi Saboredo-Coll de Sendrosa i Colomers. El descens del Coll de Bassiero factible però amb un munt de petites purgues que dificulten el descens. Els colls de l'Estany Glaçat i de Sendrosa tenen cornises importants que cal escaquejar.
Dissabte: Colomers-Port de Caldes-Montardo-Restanca-Pic de la Canal de Rius-Restanca. Condicions primaverals excepcionals.
Diumenge: Restanca-Coll est de Tumeneja-Ventosa-Port de Contraig-Refugi de la Centraleta. Condicions primaverals excepcionals fins els últims dos-cents metres de desnivell abans d'arribar al refugi de la Centraleta, amb neu molt pesada.
Dilluns: refugi de la Centraleta-Collada de Dellui-Colomina-Coll de Saburó-Refugi Josep Maria Blanc-Coll de la Valleta Seca-Mallafré. Canvi radical de condicions, amb molta calor i neu molt pesada. Millor acometre el descens del Coll de la Valleta Seca pel corredor que ens queda baixant a mà esquerra, més dret però amb més innivació. Ruta cinco jotas!
Només trobem oberts els refugis de Restanca i Saboredo. No entenem com els refugis no coordinen les dates d'obertura en una ruta tan 'mercantilitzada'.
Hem fet l'activitat: Carles Serra, Quim Aymerich, Manel Orbay i Pito Costa.


+ 11 anys
Estany de Mar

Estany de Mar

Grans Horitzons

Grans Horitzons

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.