Piulada
Esquí de muntanya

Santfons-Serrera


Dilluns 18 de Febrer del 2013

Per fi, un cap de setmana amb anticicló!! Decidim anar cap a Andorra. Molta gent a la carretera però completament sols per la muntanya. Bones condicions!
Dissabte: sortim d'Arinsal fins al refugi del Comapedrosa per pujar al Santfons. Abans d'arribar al Pla de les Truites el mantell està molt placós, sembla un entarimat. Així doncs preferim ser conservadors i pujar fins la Portella de Sanfonts i carenar fins el cim. Un cop al cim veiem que la pala somital es veu força estable. Baixem de la Portella de Sanfonts per neu pols pesada i la part del bosc neu crosta negociable, tendint a innegociable a la seva part inferior.
Diumenge anem al Serrera. El dia és sensacional i molt curiosament estem sols i no hi ha traça, senyal inequívoca que fa uns quants dies que no hi puja ningú. Baixem per la pala est, força estable i per una neu primavera poc transformada. Descens memorable! En acostar-nos al bosc la tònica del dia anterior, però la neu menys guarrilla.
Fotos a http://neuipedals.blogspot.com.es
Hem fet l'activitat: Mireia, César, Castellsagué, Pito i Çaits.


Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.