Piulada
Esquí de muntanya

Tossa Plana de Lles-Vall d'Eina


Dilluns 11 de Febrer del 2013

Dissabte pugem a la Tossa Plana de Lles des de Cap de Rec. Toca obrir traça força profunda, especialment a la zona del bosc, tot i que la quantitat de neu està distribuida d'una manera molt poc uniforme. Un cop al cim baixem en direcció nord fins la Portelleta, amb la intenció de baixar a la Vall del Madriu, però el fort vent i la poca innivació que hi ha a la cara nord ens fan dessistir. Baixem als Estanys de la Muga i tornem a pujar a la Tossa Plana per a fer un descens brutal per neu pols una mica pesadeta.
Diumenge deixem el cotxe al poble d'Eina i enllacem tota la vall amb esquís als peus. Un cop plantats al Pla de la Beguda virem cap al sud-oest, fins la cota 2693 per unes pales tremendes. El descens, per neu pols excepcional fins el Pla de la Beguda i d'allí al cotxe amb alguna trampeta.
Hem fet l'activitat: Quim, Manel, Xavi i Pito.


+ 11 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.