Notícies


234 notícies | Pàgina 3 de 47

Bon Nadal i bones festes !

19 de Desembre del 2023

Junta

Bon Nadal i bones festes !

Les properes festes el CEB obrirà els dies 28 desembre, 2 i 4 de gener en horari habitual. Bones festes!!


Calendari Sortides Excursionisme

1 de Desembre del 2023

Junta

Calendari Sortides Excursionisme

Us presentem el calendari d'excursionisme.
Una sortida cada mes durant 9 mesos. Aptes per a tots els nivells i per llocs diferents. Inscripcions gratuïtes. És obligatori disposar d'assegurança esportiva.  Consulteu la Programació per veure els detalls de cada sortida


Calendari sortides esquí 2023-2024

1 de Desembre del 2023

Junta

Calendari sortides esquí 2023-2024

Comença a arribar la neu i aquí us presentem les activitats programades per aquesta temporada.  Com sempre, sortides obertes a tothom (amb l'experiència necessària)

 


Taula de classificacions de la 68a Caminada de Regularitat 2023

21 de Novembre del 2023

Junta

Taula de classificacions de la 68a Caminada de Regularitat 2023

Ja hem fet la 68a Caminada de Regularitat

21 de Novembre del 2023

Junta

Ja hem fet la 68a Caminada de Regularitat

100 parelles van recorrer els 14,5 km de la 68a Caminada de Regularitat, la nostra activitat senderista oberta a tota la ciutadania i que a més,  puntua per a la 24a Copa Catalana de Marxes Tècniques de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.
Aquest any vam anar i tornar al castell de Sant Miquel des de la font de l'Alba (al Poliesportiu de Tiana), passant per pistes i corriols típics de la nostra serralada de Marina. Tot el recorregut va transcorrer per l'interior del Parc Natural per la qual cosa havíem obtingut prèviament els permisos i l'autorització de la Direcció del Parc.
Els participants van poder conèixer alguns dels llocs emblemàtics de la Serralada: 
la font d'en Gurri, la font de la Mercè, la carena dels Nou Pins i sobretot, aquest any, el castell de Sant Miquel de Vallromanes que actualmen està en plena restauració i exploració arqueológica.
Els participants van gaudir de les vinyes i i les vistes al mar de la vessant soleia de la caminada i de la frondositat de la vegetació a la vessant obaga, malgrat la brutal sequera que estem patint aquest any.
Al peu del Castellruf els caminadors també van assaborir el ja clàssic esmorzar d'entrepà de botifarra que alguns valents membres de l'organització havien començat a coure a les 5 h del matí. A l'esmorzar també hi havia begudes diverses i xocolata desfeta per pujar els ànims i l'energia.
Aquí podeu llegir el relat d'un participant publicat a L'independent (gràcies per la foto)
La meteorologia ens va acompanyar molt. Un dia brillant i amb una calor no habitual per aquestes dates.
La parella guanyadora va  ser la formada per Josep Carles Moreno i Xavier Junca del Centre Excursionista Avinyó que només van tenir 3 punts de penalització (només van diferenciar-se en 3 minuts respecte als temps marcats). L'Albert Oriol i na Montse Salvans van ser la parella més ben classificada (3r lloc, 5 punts) del Centre Excursionista de Badalona.  El premi al participant més jove va ser per Gisela Riera, de 10 anys i el premi al participant més gran fou per Juana Camara de 67 anys.
Aqui podeu veure la taula dels resultats de tots els participants 
Així doncs, un any més hem gaudit d'una bona jornada senderista gràcies a l'esforç dels 50 voluntaris del CEB i de la participació dels 200 caminadors i caminadores.
Si voleu, podeu resseguir l'itinerari amb aquest track:
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/68a-caminada-de-regularitat-2023-153802441

Recordeu que farem el lliurament de premis el proper dijous dia 23 de novembre a les 20 h, al nostre local social del carrer Sant Miquel 34. 

Fins l'any que ve!!
Ens retrobem a la 69a Caminada !!

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.