Notícies
Centre Excursionista


Caminada de regularitat

Dimecres 10 de Juliol del 2013

Caminada de regularitat

Caminada de regularitat

60a Caminada de Regularitat, sembla que falta molt, oi? Potser molts creieu que anem massa d’hora. Com sempre, serà el mes de novembre, però aquest any en fem 60. Un número ben rodó i que en els temps actuals no sembla fàcil d’assolir, per això creiem que és moment de celebrar-ho. Ens agradaria que la 60a Caminada de Regularitat fos motiu de celebració. És el moment de reconèixer la feina de tota aquella gent que ha fet possible arribar fins aquí. Ens cal mirar enrere per a sentir-nos orgullosos de nosaltres mateixos, per a poder mirar el futur amb optimisme, per definir cap on volem anar. És això el que ens ha fet pensar que cal començar a treballar, i no ho podem fer sols, per la qual cosa ens agradaria poder organitzar un grup de gent amb ganes de treballar, que fos capaç de desenvolupar i dur a la pràctica aquesta proposta. No cal disposar de molt temps. No cal ser un crac de l’ofimàtica. No cal haver estat soci durant molts anys. No, tot això i moltes més coses que podeu pensar no calen. Només cal tenir-ne ganes. Només cal voler compartir idees i experiències. Només cal sentir-se part d’un projecte. Si teniu ganes apunteu-vos-hi, busquem un dia i a veure què en surt. Podeu contactar amb nosaltres a cebadalona@cebadalona.org o al carrer de la Costa, 13 1r tots els dimarts i dijous de 20h a 22h.

Reglament Caminada de Regularitat 2013

Què és la CAMINADA DE REGULARITAT?

La" Caminada de Regularitat" es una competició per parelles en base a la regularitat lliure.

L'objectiu de cada parella participant és el de trobar un ritme de caminar normal i regular adaptat al terreny i que haurà de mantenir al llarg de tot el recorregut.

Una manera fàcil d'entendre-ho és pensar que no s'ha de córrer a les baixades ni s'ha d'anar molt lent a les pujades.

La organització estableix al llarg del recorregut un seguit de controls on s'anota el temps efectuat per cada parella en cada tram. Acabada la caminada, per saber quina ha estat la parella més regular, la organització partint del control de referència de la taula de temps oficial estableix el càlcul per tots els altres controls horaris aplicant el diferencial de temps obtingut del control de referència, sent, per tant, la parella que mantingui aquest diferencial de temps més estable, entre controls respecte als temps marcats per la organització, la més regular.

Si voleu ampliar encara més aquesta informació i conèixer les diferents modalitats de marxes tècniques que hi ha, ho podeu fer aquí:
http://www.feec.cat/marxes-tecniques

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.