Notícies
Centre Excursionista


61a Marxa de Regularitat

Diumenge 16 de Novembre del 2014

61a Marxa de Regularitat

61a Marxa de Regularitat

16 de novembre de 2014 Avui hem fet la 61a Marxa de Regularitat, una vegada més per la serralada de Marina, anant des de Can Ruti fins a Sant Pere de Reixac i tornant. Han pres la sortida 122 equips. Aquí podeu trobar-hi els resultats definitius. L'entrega de premis serà el proper dijous, dia 20 de novembre, al Centre Excursionista a les 20h30. No hi falteu

CLASSIFICACIÓ DE LA CAMINADA 2014


Per qui en vulgui saber més:


Què és la CAMINADA DE REGULARITAT?

La" Caminada de Regularitat" es una competició per parelles en base a la regularitat lliure.

L'objectiu de cada parella participant és el de trobar un ritme de caminar normal i regular adaptat al terreny i que haurà de mantenir al llarg de tot el recorregut.

Una manera fàcil d'entendre-ho és pensar que no s'ha de córrer a les baixades ni s'ha d'anar molt lent a les pujades.

La organització estableix al llarg del recorregut un seguit de controls on s'anota el temps efectuat per cada parella en cada tram. Acabada la caminada, per saber quina ha estat la parella més regular, la organització partint del control de referència de la taula de temps oficial estableix el càlcul per tots els altres controls horaris aplicant el diferencial de temps obtingut del control de referència, sent, per tant, la parella que mantingui aquest diferencial de temps més estable, entre controls respecte als temps marcats per la organització, la més regular.

Si voleu ampliar encara més aquesta informació i conèixer les diferents modalitats de marxes tècniques que hi ha, ho podeu fer aquí:
https://www.feec.cat/competicio/marxes-tecniques/

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.