Notícies
Cicle de Projeccions


CICLE DE PROJECCIONS - Memorial Enric Font

Dijous 31 de Març del 2022

CICLE DE PROJECCIONS - Memorial Enric Font

CICLE DE PROJECCIONS - Memorial Enric Font

Aquest acte vol ser un homenatge a un muntanyenc que ens va deixar ara fa 40 anys quan intentaven assolir el cim del Manaslu l’any 1982.  Podrem veure dues pel·lícules filmades per l’Enric. Una és una pel·lícula inèdita ( El Balaitus per la Bretxa Latour amb esquís ) i l’altra és la primera pel·lícula que ell va filmar i sonoritzar fent la travessa amb esquís a la Vanoise a l’Alta Savoia francesa.

L'acte l’iniciarem amb el glossari que farà en Jordi Canals, que va ser l’últim que va estar amb l’Enric en vida pujant el Manasalu. I seguidament en Ferran, fill de l’Enric, farà la presentació de la primera pel·lícula del Balaitus amb esquís que durant la pandèmia ha estat digitalitzada.,

 

La segona pel·lícula « l’Alta Ruta a la Vanoise » amb esquís la presentarà en Jaume Ferret que coneix molt bé la història d’aquesta pel·lícula.

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.