Notícies
Cicle d'Esquí de Muntanya


Sortida d'Esqui­ de Muntanya - Pic Bony Negre i Corronco (Alta Ribagorça)

Dimecres 19 de Febrer del 2020

Sortida d'Esqui­ de Muntanya - Pic Bony Negre i Corronco (Alta Ribagorça)

Sortida d'Esqui­ de Muntanya - Pic Bony Negre i Corronco (Alta Ribagorça)

Pic del Bony Negre i pic de Corronco (Alta Ribagorça)

Tercera sortida del cicle de sortides d'Esquí de Muntanya del CEB el proper 22 i 23 de febrer per descobrir el pic del Bony Negre i pic de Corronco (Alta Ribagorça)Nivell **

Aquesta vegada hem triat com a objectiu dos cims assequibles de la vall de boí. El Corronco (2.538m) i el Bony Negre (2.729m). Dos cims amb boniques vistes d’aquesta part del Pirineu occidental i amb esquiades de ‘’plaisir’’.

Fitxa tècnica de la sortida:
Dia i hora: Quedem divendres 21 a la nit a l'allotjament. Hora sortida dissabte i diumenge a concretar.
Pernoctació: Hotel Fontdevila, Boí. Habitacions de 4 persones.                                Divendres: Al vespre ens trobem a l’allotjament  escollit a la Vall de boí, per concretar logística per l’objectiu del dissabte.

Dissabte: Bony Negre (2.729 m). Itinerari de 900 metres positius aproximadament. Sortirem ben d’hora al matí aprofitant els primers taxis per pujar direcció Aiguestortes i començar l’itinerari. Cal destacar la possibiltat de portejar esquís en funció de si precipita o no en el transcurs d’aquests dies. Una bona pujada i una bona baixada que acabarem al bosc on hem començat.

Diumenge: El Corronco (2.538m). Itinerari de 900 metres positius aproximadament. Diumenge l’itinerari escollit és més senzill i amb menys compromís, en vista a la tornada fins a Badalona. La idea és, desde Durro portar a terme l’asenció al Corronco, un cim de característiques similars al bony negre, d’esquí suau i agraït i amb precioses vistes de la vall de Boi i de l’Alta Ribagorça.

Dificultat: Mitjana, nivell **. Tot i el desnivell, la pujada no és tècnica i és agradable. L'organització es reserva el dret de canviar l'activitat en base a les condicions meteorològiques i nivològiques.
Material obligatori:
• Esquís de muntanya, pells, ganivetes, grampons, piolet, ARVA, pala, sonda.
• Casc molt recomanable.
• Roba adequada a l'activitat hivernal (guants, ulleres, paravent, etc)
• Menjar i aigua adequada per l'activitat.
• Assegurança obligatòria.

Consideracions addicionals:
1. Dimarts dia 18 tancarem les inscripcions (veure enllaç a sota) per tal de poder gestionar la pernocta amb antelació a l'Hotel Fontdevila (Boí). Sortida limitada a 16 places. Si hi ha més inscrits quedaran en llista d’espera.
2. Preu sortida Soci 55€ / No Soci 58€. Inclou pernoctar el divendres i mitja pensió el dissabte a l'Hotel Fontdevila (Boí)
3. Preu reserva: Soci 20€ / NO Soci 23€ (No inclou assegurança temporal obligatòria 6eur. per aquells que no tinguin targeta federativa FEEC)
4. El dijous anterior a la sortida, 20 de febrer, al CEB acabarem de concretar horaris i coordinar cotxes veient els que serem.

Per tal de fer la reserva cal inscripció prèvia en el següent enllaç i fer un pagament per avançat al núm cc: ES80 2100 0698 1502 0006 4899 indicant 'Sortida Alta Ribagorça - Nom Cognom' abans d'aquest dimarts 18 de gener.

Si sou Soci, cal que registreu el vostre DNI i data de naixement. El següent formulari s'omplirà automàticament amb les vostres dades

Si NO sou Socis, indiqueu en el menú desplegable Passaport i escriviu qualsevol número. Després preguem que empleneu el formulari amb el vostre nom i dades de contacte per poder posar-nos en contacte amb vosaltres. Cal contractar assegurança temporal obligatòria.

Podeu trobar més informació adjuntada en el formulari d'inscripció:
1) Web: A la part esquerra del formulari podeu trobar enllaços a la informació detallada de la sortida i el llistat d'inscrits.
2) Mòbil: A la part esquerra a dalt teniu que desplegar el menú contextual per accedir als enllaços de la informació detallada de la sortida i el llistat d'inscrits.

Per qualsevol incidència, poseu-vos en contacte amb cebadalona@cebadalona.org

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.