Notícies
Cicle d'Esquí de Muntanya


CEB - Cicle de sortides d'Esqui­ de Muntanya - Pic de la Cabaneta i pic de Casamanya

Dimecres 29 de Gener del 2020

CEB - Cicle de sortides d'Esqui­ de Muntanya - Pic de la Cabaneta i pic de Casamanya

CEB - Cicle de sortides d'Esqui­ de Muntanya - Pic de la Cabaneta i pic de Casamanya

Degut al temporal Glòria es va ajornar la segona sortida del cicle de sortides d'Esquí de Muntanya del CEB que es va ajornar pel proper 8 i 9 de febrer per descobrir el pic de la Cabaneta i pic de Casamanya (Andorra). Nivell */**

 

Fitxa tècnica de la sortida :
Dia : 8 i 9-02-20 
Hora de sortida : Dissabte 8 començarem l'activitat des de l'entrada de la vall d'Incles a les 9h del matí. Us aconsellem dormir el divendres al principat d'Andorra per poder començar puntuals.
Lloc de sortida : Entrada a la vall d'Incles
Activitat: Dissabte sortirem de l'entrada de la vall d'Incles per fer l'ascensió al pic de la Cabaneta (2.847 m). Diumenge sortirem del coll d'Ordino per fer l'ascensió al pic de Casamanya (2.740 m).
Dificultat: Baixa, nivell */**. L'organització es reserva el dret de canviar l'activitat en base a les condicions meteorològiques i nivològiques. Consideracions adicionals:

  1. Dimarts dia 4 tancarem les inscripcions per tal de poder gestionar la pernocta amb antelació a la casa de Colònies Aina, a Canillo http://www.aina.ad. (o allotjament similar)
  2. Preu reserva: Soci 26€ / NO Soci 29€ (No inclou assegurança temporal obligatòria 6€ per aquells que no tinguin targeta federativa FEEC)
  3. La reserva pel divendres a Andorra l'haurà de gestionar cadascú individualment o per grups de cotxe. Des del CEB no es farà cap tràmit relatiu a les reserves de divendres.
  4. El dijous  anterior a la sortida, 6 de gener, al CEB acaberem de concretar horaris i coordinar cotxes veient els que serem.

Per tal de fer la reserva s’hauria de fer un pagament per avançat al núm cc: ES80 2100 0698 1502 0006 4899 indicant 'Sortida Andorra -  Nom Cognom' abans d'aquest dimarts 4 de gener.

Cal inscripció prèvia en el següent enllaç. Estem provant un nou formulari d'inscripció.
1) Si sou Soci, cal que registreu el vostre DNI i data de naixement. El següent formulari s'omplirà automàticament amb les vostres dades
2) Si NO sou Socis, o el formulari no us reconeix com Soci, indiqueu en el menú desplegable Passaport i escriviu qualsevol número. Després preguem que empleneu el formulari amb el vostre nom i dades de contacte per poder posar-nos en contacte amb vosaltres.

Podeu trobar més informació adjuntada en el formulari d'inscripció:
1) Web: A la part esquerra del formulari podeu trobar enllaços a la informació detallada de la sortida i el llistat d'inscrits (veure fotografia adjunta).
2) Mòbil: A la part esquerra a dalt teniu que desplegar el menú contextual per accedir als enllaços de la informació detallada de la sortida i el llistat d’inscrits (veure fotografia adjunta).

Per qualsevol incidència, poseu-vos en contacte amb cebadalona@cebadalona.org
Us hi esperem!
Centre Excursionista de Badalona
http://www.cebadalona.org/

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.