Notícies
Centre Excursionista


Festa de Sant Onofre

Dijous 7 de Juny del 2018

Festa de Sant Onofre

Festa de Sant Onofre

El proper dissabte 16 de juny, la Secció de Patrimoni Històric del CEB, organitzarà la Festa de Sant Onofre a l'ermita d'aquest nom. Aquesta començarà a les 10 h i constarà de diferents activitats amb l'objectiu de recollir fons per invertir en la conservació de les ermites de Badalona i donar-les a conèixer. Portarem des de Sant Jeroni, on es troba dipositada, la campana que la família Alañà donà per Sant Onofre l'any 1959 i que es veu en contades ocasions. En l'acte hi col·laboren diferents entitats de Canyet, com són:

  • El Conreu Sereny que oferirà els seus productes conreats al voltant del Monestir de Sant Jeroni a més de mel i ous de productors de la zona.
  • L'Esplai Bon Vent que aportarà melmelades i garapinyades fetes per ells i organitzarà activitats per nens de diferents edats.
  • Els Bastoners de Canyet que ens mostraran el seu repertori de balls.

Pel que fa a la Secció de Patrimoni del CEB, realitzarem visites a l'ermita introduint-nos en la seva arquitectura i en l'origen d'aquestes construccions. També vendrem samarretes i punts de llibre. Hi haurà un servei de bar. La cloenda de la festa es durà a terme amb una missa a les 13 h oficiada pel Mossèn Jaume Aymar. La festa es donarà per acabada a les 14 h

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.