Notícies
Cicle d'Esquí de Muntanya


Travessa d'esquí de muntanya per Aigüestortes

Dissabte 19 de Març del 2016

Travessa d'esquí de muntanya per Aigüestortes

Travessa d'esquí de muntanya per Aigüestortes

Benvolguts companys; entre el dissabte 19 i el dimecres 23 de març farem la travessa d’esquí de muntanya pel Parc Nacional d’Aigües Tortes i de Sant Maurici, corresponent a la sortida de Setmana Santa del programa d’esquí de muntanya del CEB.

Es farà una ruta circular de 5 etapes que sortint d’Aigües Tortes enllaçarà els refugis de l’Estany Llong, l’Ernest Mallafré, el Saboredo i el Ventosa i Calvell. Serà una ruta bastant exigent a nivel físic, entre 7 i 8 hores i entre 1.000 i 1.500 m. de desnivell positiu cada dia. Malgrat que l’objectiu serà la travessa, procurarem fer un cim cada dia que, segons les condicions del temps i de la neu, podrem decidir o canviar sobre la marxa. En principi hi ha contemplats el Pic del Portarró, el Subenuix, el Pic d’Amitges i el Tuc de Saboredo, el Tuc de Llucià i el Pic de Contraix.

Les places estaran limitades a un màxim d’entre 12 i 15 persones segons la disponibilitat dels refugis.

Es conservarà l’ordre d’inscripció i la propera setmana es demanarà una paga i senyal per fer les reserves als refugis.

Us demanem que si hi esteu interessats us inscriviu a través de la web del CEB aquesta mateixa setmana per tal de poder reservar el refugis amb temps. Els inscrits en rebreu més informació les properes setmanes.

Programació de sortides d'esquí de muntanya 2015-2016

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.