Notícies
Cicle de Projeccions


Cicle de Projeccions d'hivern-primavera 2016

Dijous 4 de Febrer del 2016

Cicle de Projeccions d'hivern-primavera 2016

Cicle de Projeccions d'hivern-primavera 2016

TRAVESSA ALS PIRINEUS AMB BTT a càrrec de Jordi Laparra i Lluís García.
Dijous 04 de febrer a les 21:00.

Un destí proper, una petita aventura o un gran viatge prop de casa.
La travessa dels Pirineus en btt, des de la Mediterrània al Cantàbric resseguint la serralada, ens permet descobrir de forma natural la riquesa dels paisatges pirinencs, les seves gents i costums, la cultura i les llengües de les seves valls.
Amb l'edició de les noves guies de Editorial Alpina "GTPC: Gran Travessa del Pirineu Català" 2014, i "GTPO: Gran Travesía del Pirineo Occidental (Aragón-Navarra)" 2015, us oferim una nova versió de la ruta. Es un nou itinerari més esportiu, amb més quilometratge i més desnivell. Una ruta que circula mes propera a l'eix axial pirinenc i on pedalem a cotes més altes. Una ruta on es recupera el rodar per pistes, camins i senders amb els enllaços imprescindibles per carreteres locals.
Us presentarem les guies i la Nova Transpirinenca i la compararem amb la ruta clàssica. Us parlarem de la metodologia de treball per fer les guies i de consells pràctics per poder afrontar el repte amb garanties: logística, equipatge i bosses ideals...i respondrem a les vostres preguntes!

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.