Cicle de Projeccions d'hivern-primavera 2014
Cicle de Projeccions


Diumenge 19 de Gener del 2014

Notícies


Cel·lebració del 40è aniversari de l'Annapurna est

1 d'Abril del 2014

Us convidem a la cel·lebració del 40è. aniversari de l'ascensió a l'Annapurna Est, el primer cim de més de 8000 metres assolit per alpinistes de l'estat espanyol. El 1974, els alpinistes catalans J.M. Anglada, Emili Civís i Jordi Pons van coronar el cim verge de l'Annapurna Est, situat a l'Himàlaya del Nepal, convertint-se en els primers expedicionaris en coronar aquesta muntanya. Aquest proper dijous 10 d'abril cel·lebrarem aquest aniversari amb els expedicionaris que van dur a terme aquesta ascensió: J.M. Anglada, Emili Civís, Manel Martín, Xavi Pérez Gil, Jordi Pons i Antoni Villena. Dins l'acte, es presentarà el documental "Expedició catalana a l'Annapurna Est, la conquesta d'un 8000 verge", el relat de la trajectòria dels alpinistes catalans abans d'assolir aquesta muntanya, fins la conquesta de l'Annapurna Est. Dijous 10 d'abril a les 19:00 al Museu Municipal de Badalona. Us hi esperem!

Celebració del 40è aniversari de l'Annapurna est

1 d'Abril del 2014

Aquest passat 10 d'abril vàrem fer la celebració del 40è. aniversari de l'ascensió a l'Annapurna Est, el primer cim de més de 8000 metres assolit per alpinistes de l'estat espanyol. L'acte es va dur a terme al Museu de Badalona i vàrem comptar amb la presència dels alpinistes catalans J.M. Anglada, Emili Civís, Jordi Pons, Xavi Pérez Gil, Antoni Villena i Manel Martín. En l'acte de celebració es va fer la presentació de l'audiovisual "Annapurna Est, la conquesta d'un 8000 verge", el relat de la trajectòria dels alpinistes catalans abans d'assolir aquesta muntanya, fins la conquesta de l'Annapurna Est. En la imatge podem veure la "foto de família", amb tots els expedicionaris, el periodista Àlex Castells -que ha posat veu a l'audiovisual-, el soci honorífic Jaume Sunyol i els organitzadors de l'acte Manel Broch i Pito Costa.

"Mont Blanc i Petite Aguille Verte", dins el Cicle de Projeccions del CEB

21 de Febrer del 2014

El proper dijous 27 de març, es projectarà l'audiovisual d'alpinisme "Mont Blanc i Petit Aguille Verte", a càrrec de Joan Castelltort. Us hi esperem!

"Memorial Pany"

13 de Febrer del 2014

El passat 13 de març es va cel·lebrar el Memorial Pany, en homenatge a l'excepcional escalador Jordi Panyella. Vàrem poder comptar amb la presència del Jaume Sunyol, el Jaume Ferret, el Miquel Vilaplana i l'Antonio García Picazo, que van establir una genial conversa sobre la figura de l'escalador. El germà del Pany, en Jaume Panyella, també va assistir a l'acte. A tots ells, moltes gràcies per assistir a l'acte!

"Memorial Pany", dins el Cicle de Projeccions del CEB

13 de Febrer del 2014

El proper dijous, 13 de març, el Centre Excursionista de Badalona rendirà homenatge a l'escalador Jordi Panyella, "Pany", un dels impulsors més destacats de l'escalada de dificultat als anys 40 i icona de l'escalada catalana. Jordi Panyella va formar part de la denominada 'Edat d'Or' de l'escalada i va desenvolupar la seva activitat principalment a Montserrat i el Pedraforca, amb algunes obertures que encara avui dia continuen sent de gran dificultat. Seves són, per exemple, obertures de via com el Gegant Encantat, el Cap del Guerrer, el Dit, el Sentinilla o l’Agulla Fina. Dins del Memorial Pany es projectarà un curtmetratge, produït per Jaume Ferret, que resum la trajectòria esportiva de Panyella. També, hi haurà una taula rodona en la que intervindran entre d'altres, l'escalador Antonio Picazo, gran coneixedor de la figura d'en Pany. El memorial, emmarcat en el cicle de projeccions hivern-primavera, serà el dijous 13 de març, a les 21 h, al local del Centre Excursionista de Badalona (carrer de la Costa, 13). L'entrada és lliure. Us hi esperem!

Retrobament d'esquiadors en el Cicle de Projeccions

10 de Febrer del 2014

El passat dijous 6 de febrer va tenir lloc al CEB un acte emotiu i històric. Per primer cop en la història del pirineisme van coincidir els primers esquiadors i els últims que han realitzat la travessa als Pirineus amb esquís. El retrobament de Ricard Gòdia, Ferran Casanelles i Antoni Villena, que el 1966 varen realitzar la travessa amb una concepció totalment autònoma i un material de l'època. I en Xevi Sadurní i en Joan Cardona, que juntament amb l'Alfons Gastón i el Jordi Palomares, varen realitzar la travessa el passat 2013, amb unes etapes realment exigents en quant a quilometratge i metres de desnivell acumulats.

Cicle de Projeccions d'hivern-primavera 2014

19 de Gener del 2014

Us presentem el cicle de projeccions de la temporada d'hivern-primavera 2014

 • dijous 16 de gener "Guinea Conakry amb BTT", que presentaran Manel Broch i Manel García. A les 21h al Centre
 • dijous 06 de febrer "Travessa als Pirineus amb esquís", que presentaran Ricard Gòdia i Xevi Sadurní. A les 20h30 al Centre
 • dijous 20 de febrer "Els meus 7 cims", que presentarà Joan Clofent. A les 21h al Centre
 • dijous 13 de març Memorial Jordi Panyella "Pani", que presentarà Jaume Ferret. A les 21h al Centre
 • dijous 27 de març "El Mont Blanc i la petite aiguille Verte", que presentarà Joan Castelltort. A les 21h al Centre
 • dijous 10 d'abril Cel·lebració del 40è aniversari de l'Annapurna Est , que presentaran J.M. Anglada, Emili Civis i Jordi Pons. A les 19h al Museu

Cicle de Projeccions d'hivern-primavera 2014

9 de Gener del 2014

La projecció encarregada d'obrir la temporada serà "Guinea Conakry amb BTT", que presentaran Manel Broch i Manel García. Es tracta d'un viatge en bicicleta per la regió muntanyosa de Guinea Conakry, on neixen tres importants rius africans: el Gàmbia, el Senegal i el Níger. "Guinea Conakry amb BTT" es podrà veure el proper dijous 16 de gener a les 21 h a la seu del CEB, al carrer de la Costa, 13, 1r pis. L'entrada és lliure.

Programació

16 de Gener del 2014

"Guinea Conakry amb BTT", que presentaran Manel Broch i Manel García. A les 21h al Centre

6 de Febrer del 2014

"Travessa als Pirineus amb esquís", que presentaran Ricard Gòdia i Xevi Sadurní. A les 20h30 al Centre

20 de Febrer del 2014

"Els meus 7 cims", que presentarà Joan Clofent. A les 21h al Centre

13 de Març del 2014

Memorial Jordi Panyella "Pani", que presentarà Jaume Ferret. A les 21h al Centre

27 de Març del 2014

"El Mont Blanc i la petite aiguille Verte", que presentarà Joan Castelltort. A les 21h al Centre

10 d'Abril del 2014

Cel·lebració del 40è aniversari de l'Annapurna Est , que presentaran J.M. Anglada, Emili Civis i Jordi Pons. A les 19h al Museu

Us presentem el cicle de projeccions de la temporada d'hivern-primavera 2014

Programació Projeccion d'hivern-primavera 2014

Programació Projeccion d'hivern-primavera 2014

dijous 16 de gener

 • "Guinea Conakry amb BTT", que presentaran Manel Broch i Manel García. A les 21h al Centre

dijous 06 de febrer

 • "Travessa als Pirineus amb esquís", que presentaran Ricard Gòdia i Xevi Sadurní. A les 20h30 al Centre

dijous 20 de febrer

 • "Els meus 7 cims", que presentarà Joan Clofent. A les 21h al Centre

dijous 13 de març

 • Memorial Jordi Panyella "Pani", que presentarà Jaume Ferret. A les 21h al Centre

dijous 27 de març

 • "El Mont Blanc i la petite aiguille Verte", que presentarà Joan Castelltort. A les 21h al Centre

dijous 10 d'abril

 • Cel·lebració del 40è aniversari de l'Annapurna Est , que presentaran J.M. Anglada, Emili Civis i Jordi Pons. A les 19h al Museu

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.