Curset d'escalada 2007
Centre Excursionista


Dijous 6 de Setembre del 2007

Programació

6 de Setembre del 2007

S'obre la inscripció al curset d'escalada

20 de Setembre del 2007

Darrer dia per a l'inscripció al curset d'escalada

25 de Setembre del 2007

Presentació i primera sessió teòrica al Centre

29 de Setembre del 2007

Sortida de pràctiques a les banyadores, a Cabrera de Mar

30 de Setembre del 2007

Sortida de pràctiques a Montserrat

2 d'Octubre del 2007

Sessió teòrica al centre. Tècniques de progressió i seguretat i descens en ràpel

6 d'Octubre del 2007

Sortida de pràctiques a Céllecs

7 d'Octubre del 2007

Sortida de pràctiques a Montserrat

16 d'Octubre del 2007

Sessió teòrica al centre. Coneixement del medi, graduació i ressenyes

20 d'Octubre del 2007

Dissabte i diumenge. Sortida als Ports de Beseit

25 d'Octubre del 2007

Repàs final, test d''avaluació i cloenda

Presentació:

L’escalada en roca és un esport que consisteix a pujar per una superfície més o menys vertical utilitzant tècniques i materials específics. L’objectiu principal de les Jornades és aconseguir que el participant surti preparat per començar a escalar com a primer de cordada vies equipades d’un o diversos llargs utilitzant correctament les tècniques bàsiques de progressió, seguretat i descens en ràpel.

Continguts .

Coneixement del medi, muntatge de reunions .Coneixement bàsic sobre els materials utilitzats a l’escalada. .Coneixements i aplicacions dels nusos bàsics. .Coneixements bàsics de progressió descens, tècniques de seguretat. .Coneixement de ressenyes, d’itineraris i ètica de l’escalador

Programa:

Sessions teòriques Dimarts 25 de setembre: PRESENTACIÓ, EQUIPAMENT I MATERIAL BÀSIC, CONEIXEMENT DEL MEDI Dimarts 2 d’octubre: TÈCNIQUES DE PROGRESSIÓ I SEGURETAT , DESCENS EN RÀPEL Dimarts 16 d´octubre: CONEIXEMENT DEL MEDI, GRADUACIÓ I RESSENYES Dijous 25 d'octubre: REPÀS, TEST I CLOENDA Sessions pràctiques Dissabte 29 de setembre: Banyadores Diumenge 30 de setembre: Montserrat Dissabte 6 d'octubre: Collbató: Céllecs Dissabte 7 d'octubre: Montserrat 20 i 21 d'octubre: Ports de Beseit

Material que cal portar

Vestimenta còmoda que permeti els moviments. Peus de gat, arnés, casc, davallador tipus vuit, 3 m de cinta plana , 1 mosquetó se seguretat HMS, 1,5 m de cordino de 6mm, 1 cinta cosida de 80cm.(aprox.) i una altra de 120cm El CEB pot aportar algun material (peus de gat, arnés) sempre respectant l’ordre de sol.licitud.

Material aportat pel CEB .

Cordes .Cintes Exprés .Material per a prendre apunts

Organització

Les sessions teòriques es realitzaran els dimarts de 8 a 10 del vespre al local del CEB (C/ Sant Anastasi 14-2n) Durant les classes pràctiques hi haurà un instructor/monitor per a cada 4 cursetistes.

Preu.

Socis CEB 90€. No Socis 120€ Aquest preu inclou: classes teòriques, pràctiques, documentació, així com material tècnic col·lectiu (si s’escau). Els no federats hauran d'abonar l'assegurança temporal. Aquest preu no inclou les despeses de transport alimentació i pernoctació de les sortides pràctiques.

Inscripció

El termini d’inscripció és del 6 al 20 de setembre de 2007. Les places són limitades a 14 participants, atenent rigorosament l´ ordre de recepció de les sol·licituds degudament complimentades a la Secretaria del CEB

Normes d’organització

Podran inscriure’s totes aquelles persones que tinguin 16 anys complerts o més. Els menors de 18 anys amb el degut permís tutorial. És imprescindible l’assistència a les classes teòriques per anar a les sortides pràctiques. Els participants es comprometen a seguir les indicacions dels vocals instructors, els quals no es faran responsables de les conseqüències derivades de l’incompliment d’aquestes indicacions. El paper del vocal instructor, en aquest aspecte, està dirigit a minimitzar el risc inevitable que la pràctica de l’escalada comporta, i que els participants del curs hauran d’assumir. L'organització no es responsabilitza dels possibles accidents. La Direcció del curs es reserva el dret a canviar el programa així com d’excloure tots aquells que, pel seu comportament o manca de respecte als companys i vocals instructors, o que mostrin incapacitat, dificultin la finalitat del curs. Qualsevol imprevist serà resolt, de manera inapel·lable, per la Direcció del curs. Un cop iniciat el curs no es retornarà cap pagament, tret dels casos que atengui i resolgui la Direcció del CEB. El sol fet d´inscriure’s dona a entendre la total acceptació del programa i de la normativa del curs.

Hi col.laboren:
epirilogofeecdom

 

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.