CURS D'ESCALADA 2013
Centre Excursionista


Dimarts 3 de Setembre del 2013

Notícies


Curs d'iniciació a l'escalada

16 de Juliol del 2013

EL CENTRE EXCURSIONISTA DE BADALONA organitza CURS D'ESCALADA en roca Nivell I del 25 de setembre al 24 d'octubre, obertura inscripcions dimarts i dijous del 3/9 al 19/9 dia 3 reservat als socis. Per més informació dimarts i dijous de 20 a 22 h Carrer de la Costa 13 tel. 933894397 o consultar la web

Programació

3 de Setembre del 2013

S'obre la inscripció

25 de Setembre del 2013

Inauguració del curs al centre

Presentació:

L'escalada en roca és un esport que consisteix a pujar per una superfície més o menys vertical utilitzant tècniques i materials específics. L'objectiu principal de les Jornades és aconseguir que el participant surti preparat per començar a escalar com a primer de cordada itineraris equipats d'un o diversos llargs utilitzant correctament les tècniques de progressió, seguretat i descens.

Programa:

Sessions teòriques

 • Dimecres 25 de setembre: PRESENTACIÓ, OBJECTIUS, EQUIPAMENT I MATERIAL BÀSIC, NUSOS
 • Dimarts 1 d'octubre: TÈCNIQUES DE SEGURETAT I PROGRESSIÓ, TOP-ROPE
 • Dimarts 8 d’octubre: MUNTATGE DE REUNIONS, RAPEL
 • Dimarts 15 d'octubre: CONEIXEMENT DEL MEDI. GRADUACIONS I RESSENYES.
 • Dijous 24 d’octubre: CLOENDA

Sessions pràctiques

 • Dissabte 28 de setembre: Montserrat
 • Dissabte 5 d'octubre: Cèllecs, El Maresme
 • Dissabte 12 d’octubre: Montserrat
 • Cap de setmana: 19 i 20 d’octubre, Malanyeu, Berguedá

Material necessari a portar per l’alumne Vestimenta còmoda que permeti els moviments. Peus de gat, arnés, casc, davallador tipus reverso, 80 cm de baga cosida, 4 mosquetons de seguretat HMS, 1.5 m de cordino de 6mm i 1 baga cosida de 60cm (aprox.).

Material aportat pel CEB

 • Cordes
 • Cintes Exprés

Organització

Les sessions teòriques es realitzaran de 8 a 9:30 del vespre al local del CEB (C/ de la Costa, 13) Les sortides pràctiques es realitzaran als llocs indicats per l’organització del curs. Els desplaçaments aniran per compte i càrrec dels participants. Durant les classes pràctiques hi haurà un instructor/monitor per a cada 4 cursetistes.

Preu.

Socis CEB 95€. No Socis 125€ Aquest preu inclou: classes teòriques, pràctiques, documentació, així com material tècnic col·lectiu (si s’escau) Els inscrits que no comptin amb la llicència federativa de l’any en curs hauran d’assumir el cost d’una assegurança temporal de la FEEC (llicència temporal) que serà tramitada per l’organització del curs. (10 Euros aprox.) Aquest preu no inclou les despeses de transport alimentació que es derivin de les sortides pràctiques.

Inscripció

El termini d’inscripció és del 3 al 19 de setembre de 2013. El dia 3 inscripcions reservades als socis. Les places són limitades a 8 participants, atenent rigorosament l’ordre de recepció de les sol·licituds degudament complimentades a la Secretaria del CEB

Normes d’organització

Podran inscriure’s totes aquelles persones que tinguin 18 anys complerts o més. És imprescindible l’assistència a les classes teòriques per anar a les sortides pràctiques. Els participants es comprometen a seguir les indicacions dels monitors/ instructors, els quals no es faran responsables de les conseqüències derivades de l’incompliment d’aquestes indicacions. El paper dels monitors / instructors, en aquest aspecte, està dirigit a minimitzar el risc inevitable que la pràctica de l’escalada comporta, i que els participants del curs hauran d’assumir. L'organització no es responsabilitza dels possibles accidents. La Direcció del curs es reserva el dret a canviar el programa així com d’excloure tots aquells que, pel seu comportament o manca de respecte als companys i vocals instructors, o que mostrin incapacitat, dificultin la finalitat del curs. Qualsevol imprevist serà resolt, de manera inapel·lable, per la Direcció del curs. Un cop iniciat el curs no es retornarà cap pagament, tret dels casos que atengui i resolgui la Direcció del CEB. El sol fet d’inscriure’s dona a entendre la total acceptació del programa i de la normativa del curs.

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.