Curs monogràfic d'escalada en roca 2014
Centre Excursionista


Dimarts 11 de Novembre del 2014

Notícies


Curs monogràfic d'escalada en roca

29 d'Octubre del 2014

Des del dia 11 de novembre al 25 de novembre el Centre Excursionista de Badalona organitza un curs d'escalada en roca L'objectiu principal del curs monogràfic és introduir a l’alumne al mon de l’escalada en roca, aportant els coneixements necessaris per afrontar vies equipades d’un llarg (escalada esportiva).

Programació

11 de Novembre del 2014

Presentació i inici del curs al local del CEB

15 de Novembre del 2014

Sortida de pràctiques a Montserrat

22 de Novembre del 2014

Sortida de pràctiques a Cellecs, el maresme

Curs monogràfic d'escalada en roca 2014

Curs monogràfic d'escalada en roca 2014

Presentació:

L'escalada en roca és un esport que consisteix a pujar per una superfície més o menys vertical utilitzant tècniques i materials específics. L'objectiu principal del curs monogràfic és introduir a l’alumne al mon de l’escalada en roca, aportant els coneixements necessaris per afrontar vies equipades d’un llarg (escalada esportiva).

Programa:

Sessions teòriques

  • Dimarts 11 de novembre: Presentació. Equipament, material bàsic i nusos.
  • Dimarts 18 de novembre: Tècniques de seguretat i progressió. Top Rope i Ràpel
  • Dimarts 25 de novembre: MUNTATGE DE REUNIONS, RAPEL
  • Dimarts 15 d'octubre: Graduacions de les vies, ressenyes i cloenda.

Sessions pràctiques

  • Dissabte 5 de novembre: Montserrat
  • Dissabte 22 de novembre: Cèllecs, El Maresme

Material necessari a portar per l’alumne Vestimenta còmoda que permeti els moviments. Peus de gat, arnés, casc, davallador tipus reverso, 80 cm de baga cosida, 4 mosquetons de seguretat (mínim 1 HMS), 1.5 m de cordino de 6mm i 1 cinta cosida de 80cm (aprox.).

Material aportat pel CEB

  • Cordes
  • Cintes Exprés

Organització

Les sessions teòriques es realitzaran de 8 a 9:30 del vespre al local del CEB (C/ de la Costa, 13) Les sortides pràctiques es realitzaran als llocs indicats per l’organització del curs. Els desplaçaments aniran per compte i càrrec dels participants. Durant les classes pràctiques hi haurà un monitor per a cada 3 cursetistes.

Preu.

Socis CEB 60€. No Socis 80€ Aquest preu inclou: classes teòriques, pràctiques, documentació, així com material tècnic col·lectiu (si s’escau) Els inscrits que no comptin amb la llicència federativa de l’any en curs hauran d’assumir el cost d’una assegurança temporal de la FEEC (llicència temporal) que serà tramitada per l’organització del curs. (10 Euros aprox.) Aquest preu no inclou les despeses de transport alimentació que es derivin de les sortides pràctiques.

Inscripció

El termini d’inscripció és del 28 d'octubre al 6 de novembre de 2014. Les places són limitades a 8 participants, atenent rigorosament l’ordre de recepció de les sol·licituds degudament complimentades a la Secretaria del CEB. Es donarà prioritat als socis de l'entitat.

Normes d’organització

Podran inscriure’s totes aquelles persones que tinguin 18 anys complerts o més. És imprescindible l’assistència a les classes teòriques per anar a les sortides pràctiques. Els participants es comprometen a seguir les indicacions dels monitors/ instructors, els quals no es faran responsables de les conseqüències derivades de l’incompliment d’aquestes indicacions. El paper dels monitors / instructors, en aquest aspecte, està dirigit a minimitzar el risc inevitable que la pràctica de l’escalada comporta, i que els participants del curs hauran d’assumir. L'organització no es responsabilitza dels possibles accidents. La Direcció del curs es reserva el dret a canviar el programa així com d’excloure tots aquells que, pel seu comportament o manca de respecte als companys i vocals instructors, o que mostrin incapacitat, dificultin la finalitat del curs. Qualsevol imprevist serà resolt, de manera inapel·lable, per la Direcció del curs. Un cop iniciat el curs no es retornarà cap pagament, tret dels casos que atengui i resolgui la Direcció del CEB. El sol fet d’inscriure’s dona a entendre la total acceptació del programa i de la normativa del curs.

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.