Programació
Centre Excursionista


ESCALADA

Dissabte 20 de Novembre del 2004

ESCALADA

ESCALADA

Sopar commemoratiu del 50è aniversari del Grup d'Escalada

Per celebrar el 50è aniversari del Grup Especial d'Escalada de Badalona GEEB del Centre Excursionista de Badalona estem organitzant unes activitats . Per això us proposem que si voleu retrobar-vos amb vells coneguts, riure una estona o fins i tot escalar el Cavall, us ajunteu amb nosaltres els dies següents:

Escalada col.lectiva al Cavall Bernat de Montserrat per la via Normal

Dia:dissabte 13 de novembre

Punts de trobada: A Badalona, davant del museu a les 7h del matí (un clàssic) A Montserrat, al monestir de Santa Cecília a les 8h del matí Si veniu amb ganes d'escalar caldrà que porteu el baudrier (i es clar, els peus de gat o similars i l'aparell per rapelar). Les cordes i materials d'assegurança els posarem nosaltres. També us esperem encara que no volgueu escalar. L'organització, a més, aportarà una mica de teca i de "Mam" per completar el dinar que es porti cadascú.

Sopar de Celebració per homenatjar als organitzadors del primer curset d'escalada l'any 1944.

Dia:dissabte 20 de novembre, a la nit

Cost aproximat 20 Euros Es confirmarà el lloc enj el moment del pagament Si voleu venir a l'escalada seria bo que ens ho diguéssiu abans per preveure vehicles i material. Si voleu venir al sopar, cal que hagueu pagat el Tiquet abans del dia 13. Podeu fer-ho el mateix dia de l'escalada. Per més informació Joan Talarn per correu electrònic Joan Pera, als vespres, al 93 469 16 13 Centre Excursionista de Badalona 93 389 43 97, secretaria els dijous de 8 a 10 del vespre.

Us esperem Així de bé ens ho vem passar al Cavall la darrera celebració.

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.