Programació
Cicle de Projeccions


Cicle Projeccions. El Gran Combin i una travessa per Austria

Dijous 16 de Febrer del 2023

Cicle Projeccions. El Gran Combin i una travessa per Austria

Cicle Projeccions. El Gran Combin i una travessa per Austria

El proper dijous 16 de febrer tindrà lloc la projecció "Gran Combin i Travessa Brunegghorn-Bishorn" amb esquís, a càrrec de Jaume Ferret. 
ASCENSIÓ AL GRAN COMBIN DE GRAFENEIRE ( 4.314 m. )
Cap a finals dels anys 70 es va fer aquesta ascensió a un del cims més altius dels Alps, iniciant l’ascensió al poblet del Valais Suïs de Fionay i fent nit al antic refugi de Panossière ( actualment van fer un refugi nou, degut a que un allau se'l va emportar ); l’endemà assoliríem al cim remuntant la gelera de Corbassiere i a la part alta fent camí pel perillós « Corredor », i pujant al final per l’aresta fins al cim.
TRAVESSA BRUNEGGHORN – BISHORN AMB ESQUÍS
Travessa de 3 dies per les valls del Valais Suïs, iniciant l’itinerari per la vall de Turtmann, refugi de Turtmann, Brunegghorn ( 3.833 m.), gelera de Turtmann, Refugi Tracuit, Bishorn ( 4.153 m.), i arribant al poblet de Zinal.
Es una bona travessa molt concorreguda per la facilitat de l’ascensió ambdós cims i que té vistes fantàsticas a l’entorn dels gnas cims d’aquesta regió; Matterhorn, Weisshorn, etc.
Us hi esperem a les 20:30 al local del CEB.

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.