Programació
Cicle de Projeccions


Cicle Projeccions. "Expansió" d'Estimball Films

Dijous 2 de Febrer del 2023

Cicle Projeccions. "Expansió" d'Estimball Films

Cicle Projeccions. "Expansió" d'Estimball Films

El proper dijous 2 de febrer  a les 20:00 (ATENCIÓ A L'HORA)  tindrà a lloc la projecció "Expansió", a carrèc d'Estimball Films.
Després de la conquesta de la cara nord del Cavall Bernat gràcies a la invenció de la pitonissa d’expansió l’any 1954, s’iniciarà un període de gran activitat en la pràctica de l’escalada a Catalunya, que es concretarà en l’obertura de vies directes a les parets de Montserrat i el Pirineu, i en el descobriment de noves zones com els Ports, el Montsec, ... .
És un període en que l’alpinisme català arribarà a la maduresa i s’obrirà cap a nous terrenys de joc com les grans clàssiques dels Alps, les primeres expedicions extraeuropees i finalment, l’Himàlaia. En tots aquests camps hi excel·lirà el Grup d’Alta Muntanya del Club Muntanyenc Barcelonès. Però també altres clubs, centres i col·lectius.

   Us hi esperem al Centre Excursionista de Badalona, al carrer Sant Miquel 34!

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.