Programació
Cicle de BTT


4a sortida BTT , nivell 2.

Dissabte 26 de Novembre del 2022

4a sortida BTT , nivell 2.

4a sortida BTT , nivell 2.

El Bisaura de tardor

Itinerari: De Sant Quirze al Castell de Montesquiu per asfalt. Després pugem fins el coll de Beví Gros i vorejem la serra dels Bufadors fins a Llaés (restaurant). Pujada suau fins el castell de Milany (Baumes del Texidor, Salt del Molinot, Morro de Quer, etc). Carenegem pel Puig de l’Obiol fins el coll de Sant Cristòfol. Baixem fins el mas de Palou Xic i anem a buscar la sortida al camí de Milany. Amb un tram d’asfalt arribem a la Cabana del Mir (restaurant) i d’allà (Salt del Mir opcional) creuant la riera de la Foradada diverses vegades per pista i l’últim tram de corriol arribem al punt d’inici. 

DESNIVELL: uns 1700 m positius  DISTÀNCIA: uns 52 km  DIFICULTAT: ** Ciclabilitat 98% .Hi ha dos trams de baixada d’uns 7 i 12 minuts aproximats no ciclables on cal caminar i algun esglaó on cal baixar de la bicicleta puntualment. La resta de corriols són totalment assequibles per a iniciats i les pujades, totes per pista, són suaus.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.